Låt din dröm bli sann 2019

För många är att köra racing en dröm som verkar omöjlig att kunna nå.

STEC har lösningen. Oavsett om vad du har för några förkunskaper kommer vi hjälpa dig hela vägen att bli en racingförare.

Det som kommer krävas är engagemang gemenskap och en ekonomi på ca 20,000 kronor

Bilen kommer stå nyservad på startlinjen det ingår service tekniker och känslan att vara racingförare i STEC får du med på köpet låt oss berätta mer.

Vill du köra STEC LIGHT så har vi team och förarmöjligheter i alla race i Light kör vi med Junior team , tjejteam  och naturligtvis även old boys team. Lite enklare men fortfarande massor med körglädje i Light Serien. Här ingår det även förarutrustning att låna till varje race och startavgiften är 3000 för män och tjejer och juniorer kör för halva summan 1500 kronor och 30 minuters körtid.  Man kan köpa årskort 10,000 för junior och tjej. Vuxen man kostar 15,000 för en hel säsong eller vara med vid enstaka tävlingar det enda som tillkommer är din personliga licens för 500 kronor. Detta är en optimal present för dig som vill börja med racing eller ge bort som ett presentkort till någon som gillar bilsport.

Detta bokas på stec@stec.se allt som har med hyrbilar att göra. (Företag som privat)

Kom med firman och kör!

STEC har nu inför kommande säsong byggt upp ett perfekt stall med Audi A3 bilar som du som företag kan göra mycket roligt med.

Paket 1 Hyr en hel bil för ett race med all inklusive paket förarcoach  overaller hjälmar bilar allt finns på plats när ni kommer till banan.
prisbild: 6 timmars dag 40,000 4 timmars dag 25,000 inklusive provkörning fribiljetter osv.
hyr 2 bilar 70,000 resp 40,000 gå ihop ett gäng med kunder och VIP gäster.

Paket 2 Hyr 3-10 bilar och så har vi en heldag på en bana som passar er
Vi har kontakt med de flesta och kan boka lunchpaket  förarutbildning konferenskörning både på enkel och avancerad nivå perfekt team buildning.

Paket 3 Här skräddar syr vi en hel eller halvdag och inget är för litet eller för stort
vi har möjlighet att husera upp till 30 bilar   Detta är en optimal företagsevent

För mer diskussion om priser och tankar ring 070-798 23 78 så kommer vi fram till en bra lösning som passar er budget och vi ska göra allt för att maximera er dag.

Email stec@stec.se företagspriser + moms  och faktureras som utbildningspaket

Team 6 Timmars Endurance hyrbilsteam

Du kommer till banan ca 08:00 går direkt till teamtältet och börjar dagen med kaffe och Macka.
08:30 är du med som alla tävlande med på förarmötet med tävlingsledningen .  som går igenom denna dags specifika tävling.
09:00 är du med under test och kval i teamet där samtliga förare kör bilen och testar på banan.
09:45 kort teammöte där vi drar det sista och fördelar körordningen.
10:00 går starten och antingen kör du eller någon av dina teamkamrater och nu är spänningen på topp.
11:00 förarbyte och snabb check är allt bra eller behövs någon service
12:00 Tankning och nytt förarbyte som skall gå snabbt för det är race.
13:00 Bilen körs direkt till depåtältet där service killarna kollar oljan bromsar går igenom bilen hur mår däcken, tempen, service etc.
Du går till Lunchtältet och tar något att fylla på förar glukos reserven.
14:00 Restart och racet startar om vi ska nå målet att både ta målflaggan och ligger vi bra till så siktar vi på podiet.
17:00 Checkflagg och antingen vinner vi som ett team eller förlorar vi som ett team inom racingen finns inga garantier.

Bilen är en Audi A3 Klassen standard.  som är en pålitlig vagn för Endurance. Den kommer byggas under vintern och har full säkerhetsbur  stolar bälten och kommer vara en trogen vän din personliga utrustning skaffar du själv och är en del av detta team. Welcome Mr Race driver.

20,000 är priset för en säsong byggd på 6 förare allt ingår men kör man in i staket murar eller förstör bilen av oaktsamhet kostar det vad det kostar att laga bilen inför nästa tävling. De 3 förarna som kör före lunch är med i funktionärsgruppen efter lunch och vice verse.

6 först betalda räknas som fullvärdig medlem i hyrbilsteamet och blir det för få förare så kommer vi kunna fylla ut teamet med hyrbilsförare som är med separata tävlingar men först och främst önskar vi helårslösningar i detta team.

Kan man inte vara med så ofta så kan du hoppa in på 1 tävling då kostar det 6000 kronor inklusive allt.
Men detta blir i mån av plats och minst 7 dagar före tävling behöver din intresseanmälan på email stec@stec.se.

STEC kontrakt förare.pdf (81 kb)